FLEXI UTAZÁS

Találatok száma: 32 532 időpont

Utasaink tervei + az Invia rugalmassága = elérhető álomutazások

Váratlan események bármikor történhetnek, még akkor is, ha az ember a tervezés és a logisztika koronázatlan királya/királynője. Ha csak azért nem csapott le eddig a legjobb, legkedvezményesebb First Minute ajánlatokra, mert tartott attól, hogy végül esetleg valamiért mégsem lesz jó a választott időpont, az utazás időtartama, esetleg több úticél is szóba jöhet, vagy módosítaná a repülést és/vagy szálláshelyet érintő szolgáltatásokat, íme a megoldás: a FlexiUtazás-opció!

FlexiUtazás-opció = időpont, időtartam, úticél, szálláshely és ahhoz kapcsolódó szolgáltatások módosításának lehetősége*

Amennyiben utazása lefoglalása során igénybe veszi azt (ára a konkrét foglalás függvényében 9 és 12 EUR között változhat/fő), úgy legkésőbb az utazás megkezdését megelőző 10. napig indoklás és extra módosítási költségek nélkül módosíthatja eredeti foglalását, így nyugodtan tervezhet, és érheti el a legjobb akciókat akkor is, ha tervei még változhatnak a jövőben.

Ha megtalálta álmai utazását, és arra szeretné igénybe venni a FlexiUtazás-opciót, utazási szakértőink örömmel állnak rendelkezésére és tájékoztatják a konkrétumokról - vegye fel velünk a kapcsolatot, és álmodozzon nyugodtan, aggodalmaskodás nélkül a választott útról.

*Feltételek:

  • Az opció igénybevételéhez kapcsolódó díj megfizetése.
  • A módosítás feltétele az eredetivel megegyező utazási mód, illetve hogy az új foglalás részvételi díjának értéke elérje az eredeti foglalás értékének 90%-át.
  • Amennyiben az új foglalás ára az eredetinél alacsonyabb, úgy a különbözet kifizetésre kerül.
  • Ha az új foglalás ára az eredetinél magasabb, úgy a különbözetet az utas az indulást megelőzően rendezheti.
  • Az opció csak a teljes utazáshoz kapcsolódóan, annak minden résztvevője részére vehető igénybe, külön, az egyes személyek számára sajnos nem elérhető.
  • Az opció konkrét feltételei utazásszervezőkként változhatnak, azokról bővebb felvilágosítást utazási szakértőink nyújtanak.

Ár szerinti rendezés Legnépszerűbb ajánlataink Legjobban értékelt

1 2 3 4 5

Az Ön értékesítője:

Ingyenesen hívható: H-P: 09:00-18:00 | Szo-V: 10:00-18:00 06 80 100 200 +40 316 300 926